Thilini Trio med Kalle Moraeus som gästartist tolkar tillsammans Cornelis Vreeswijk. Thilini sjunger soulig blues som om hon vore Bessie Smith eller Janis Joplin. Under uppväxten i Falun var både bluesen och folkmusiken en självklar del av livet. Hon har under många år sjungit Cornelis och släppte våren 2022 ett album med Cornelistolkningar. Thilini deltog i Povel Ramels 100-årsjubileum Rameliana och sjunger gärna och ofta gammal jazz. Thilini backas upp av den svängige kontrabasisten Johan Bengtsson och den lyhörde pianisten Per Walfridsson. Kalle Moraeus, som knappast behöver någon presentation, gästar trion med både sång och musik.
Restaurangen är öppen för middag före konserten (bordbokning krävs) och för drycker efteråt. Konserten innefattar en kort paus med servering på plats.   Biljetter köps här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *