Boka boende i Orsa, Dalarna

Boende nära Orsa Grönklitt

Boka ett naturskönt boende, avskilt men ändå nära Grönklitt som erbjuder skidspår och utförsåkning samt sommaraktiviteter som vandring, mountainbike, äventyr, freesbeegolf, mm. Stugor och rum av varierande storlek och prisklass. Även restaurang, pub, pool, bastu.

Stugor

Vi har självhushållstugor med eller utan kök, från sex bäddar till 10. Två stugor (Moraeus 1 & 2) är typiska fjällstugor, med kök, wc, dusch samt separata sovrum.
Bäverhyddan och Ugglebo har också kök, wc, dusch, men inga separata sovrum (våningssängar i allrummet). Varglyan har kök, wc, dusch och separata sovrum. 
Alla övriga stugor har wc/dusch och våningssängar i allrummet. Gemensamt kök finns att nyttja om du bokar en stuga utan eget kök.  
Klicka på länken nedan så kan du se och boka allt vårt boende oavsett typ.  

Hotell

Vi har tre rum i Flygeln med hotellrumsstandard. Flygeln 1 har wc/dusch på rummet och Flygeln 2 & 3 delar på ett badrum med wc/dusch. Här är sängarna bäddade och frukost samt avresestädning ingår. Alla tre rummen har ett gemensamt allrum med soffa, fåtöljer och ett matbord. 
Klicka på länken nedan för att se och boka alla våra olika typer av boende. 

Frukost och middag?

Ibland är det skönt att slippa – eller hur? Handla, laga mat, diska… Boka frukost och/eller middag i vår mysiga restaurang.

Frukost måste bokas dagen innan och samma med middag om det gäller söndag-torsdag. Fredag-söndag är restaurangen öppen oavsett.

Välkommen in på middag eller bara en drink.

Pool och bastu?

Regnar det? Sliten och kall efter skidåkningen? Uttråkade ungar? Boka vår relax med bastu och pool (12,5 m x 4,5 m) för ditt sällskap allena.

Pris: 1500 kr per 2 timmar.
OBS, endast ett omklädningsrum och dusch.